Privatlivspolitik og databehandling


Sådan behandler vi personoplysninger

Når du køber et produkt i vores webshop, angiver du en række personoplysninger, herunder specifikt:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer
     

Disse personoplysninger behandler vi både i forbindelse med registrering og ekspedering af dit køb. Oplysningerne er nødvendige for fuldførelsen af dine ordrer og opbevares i en periode på 5 år for at overholde dansk regnskabslov. Herefter bliver oplysningerne slettet.  

Datasikkerhed

Som dataansvarlig vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende dansk og europæisk lovgivning, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, som de er indsamlet til, og kun af ansatte på Klinik Dare to Care, som er direkte involveret i ekspedering af dit køb eller udførelsen af dine behandlinger.

Så snart ovenstående formål er opfyldt eller ikke længere er relevant, vil dine oplysninger blive slettet.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle oplysninger, blandt andet i vores bookingsystem og webshop, som er ikke er udviklet af Klinik Dare to Care selv. Vi har indgået databehandleraftaler med vores danske partnere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Alle vores udenlandske leverandører er aktive deltagere i EU-U.S. Privacy Shield Framework, som sikrer en beskyttet opbevaring og behandling af personoplysninger på tværs af EU og USA. 

 

Oplysning, indsigelse, sletning og dataportabilitet

Du kan til enhver tid henvende dig til os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har opbevaret eller yderligere oplysninger om vores databehandleraftaler. Du skal rette henvendelse til: 
 

Dare to Care v/ Line Salling Friis
Slagelsegade 5
2100 København Ø
Tlf: +45 60 81 85 40
Email: hej@klinikdaretocare.dk


Ved fejl i vores oplysninger, kan du altid få dem rettet, ligesom du altid har ret til at få dine personoplysninger udleveret. Ved fejlretning eller dataportabilitet, beder vi dig også rette henvendelse på førnævnte email.

Ønsker du at vi sletter dine personoplysninger eller en begrænset opbevaring, beder vi dig også sende anmodninger til førnævnte email.

Vi sletter emails fra inaktive kunder efter 12 måneder fra sidste kontakt.

Hvis du ønsker at klage over Klinik Dare to Cares behandling af dine personoplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.
 



Tredjeparter og leverandører

 

Hairtools

Bookingsystem

Hovedsæde: Danmark

 

Pakkelabels.dk

Fragttjenester

Hovedsæde: Danmark

 

Google / Google Analytics / Google Tag Manager

IT-tjenester, email-tjenester og statistikindsamling ( Deaktiveret )

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

 

Squarespace

Hosting af hjemmesider og IT-tjenester

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

 

Shopify

Hosting af hjemmesider og webshop

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

 

Mailchimp

IT-tjenester og emailkampagner

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

 

Facebook

Kommunikation og marketing

Hovedsæde: USA

Aktiv deltager i EU-U.S. Privacy Shield Framework

 


 

Cookies

Når du besøger klinikdaretocareshop.com lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen.

Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter på linefriis.com, som ikke virker.

Vi registrerer automatisk login- og logud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail.

Desuden bruger klinikdaretocareshop.dk bl.a. værktøjet Google Analytics, der hjælper med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden. 

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Klik her for at få en vejledning i at fjerne cookies fra din pc.

 

 

Vores privatlivs- og databehandlingspolitik er opdateret d. 24.05.2018.